Onderhoud door pro's

Hand- en maatwerk ski- en snowboardonderhoud! Machinenale bewerkingen kunnen beter zijn dan handwerk maar dat is niet altijd het geval. Zeker bij ski- en snowboardonderhoud kan het onderhoud in veel gevallen nauwkeuriger worden afgestemd op het materiaal. Daardoor is er minder materiaalverlies en gaan jouw ski’s of snowboard langer mee. Verder kan de gebruikte wax perfect bij de sneeuwomstandigheden en jouw sneeuwervaring worden gekozen.

Daarom werken wij samen met Skiservice Pro. Zelf zeggen de twee enthousiaste eigenaren (en skileraren) Max en Mats over hun shop: “Bij Skiservice Pro voeren wij alle onderhoud uit met de hand. Dit zorgt ervoor dat alle ski’s en snowboards de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij streven naar het perfecte ski en snowboard onderhoud met persoonlijk contact en advies.”

 

Bel Max of Mats (Max: 06-41875286, Mats: 06-23615024) en geef door dat je via Skischool Amstelveen bij hen terecht bent gekomen. Je ontvangt dan 10% korting op alle ski- en snowboardonderhoud.


Of ga naar www.skiservicepro.nl en geef op het orderformulier aan dat je via Skischool Amstelveen bij hen terecht bent gekomen. Ook dan krijg je de 10% korting op alle onderhoud.