Indoor skilessen, hoe werkt dat?

Bewegende skihelling

Skischool Amstelveen is een indoor skischool. Je krijgt skiles (of snowboardles) op een bewegende skihelling. Dat is een soort lopende band die onder je door rolt. Dus eindeloos afdalen. Omdat we de snelheid kunnen aanpassen, is de baan geschikt voor beginnende en vergevorderde skiërs en snowboarders.
Een les duurt een uur en je staat altijd maximaal met z’n tweeën gelijktijdig op de baan en met maximaal 4 personen per uur (dus 10 minuten op/10 minuten af).

Veiliger kan niet

De skimat is gemaakt van zacht materiaal en daardoor valvriendelijk. Door de aard van het gebruikte materiaal en de uitvoering van de baan zijn blessures eigenlijk uitgesloten. De structuur van de mat benadert de echte sneeuwomstandigheden. De banen kunnen via een noodstop direct worden stilgezet mocht je komen te vallen. Veiliger kan het niet!

Materiaal inbegrepen
Bij de lessen zijn het gebruik van alle materialen (ski’s en snowboards, skischoenen of snowboardschoenen en skistokken) inbegrepen. Als je zelf skischoenen of snowboardboots hebt, dan is het mogelijk om die te gebruiken. Hetzelfde geldt voor een helm, neem hem zelf mee of gebruik er één van ons.
Het dragen van een helm is verplicht.

Kledingadvies

Een makkelijk zittende broek en een shirt met lange mouwen.

Revolving-slope
Video afspelen

De voordelen

Faciliteiten

Kinderen

Wij geven les aan kinderen vanaf de volgende leeftijden:

Snowboarden

Let op: lessen kunnen alleen per tweetal worden geboekt!