Indoor rolbaanopleiding

Wil jij skileraar worden?

Lijkt je het gaaf om op de indoor rolbaan les te geven? Volg dan de opleiding, doe examen en behaal een Internationaal diploma via Snowsports Academy om les te kunnen geven op de baan. Uniek aan deze Indoor Rolbaan opleiding; je kunt de opleiding bij Skischool Amstelveen volgen! De opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Snowsports Academy.

Als je de opleiding met goed gevolg hebt doorlopen ben je in staat zelfstandig les te geven op de indoor rolbaan op diverse niveaus. Je bezit didactische vaardigheden, bent in staat een les voor te bereiden en je kan een bewegingsanalyse maken.

De Indoor Rolbaan opleiding

Doel van de Indoor Rolbaan opleiding

Na het doorlopen van deze module ben je in staat zelfstandig les te geven op de indoor rolbaan op diverse niveaus. Je bezit didactische vaardigheden, bent in staat een les voor te bereiden en kan een bewegingsanalyse maken.

Je kunt meedoen aan de Indoor Rolbaan opleiding als je:

Startdata en prijs

Alle opleidingen zijn gestart.

Nieuwe aanvangsdata volgen.

Wat examineren we?

Inhoud van de Indoor Rolbaan opleiding

– 20 uur training eigenvaardigheid

– 4 uur praktijk lesgeven

– 4 uur NSL 2 (didactiek/lesgeven)

– 4 uur theorie methodiek

Cursusboek NSI / Anwärter opleiding (meerprijs € 45,-). Geen noodzaak om aan te schaffen voor rolbaan opleiding. Hier te bestellen.

Opleidingsadres

Skischool Amstelveen
Schinkeldijkje 16K
1432 CE Aalsmeer

Logo Skischool Amstelveen400

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding neem dan contact met ons op. Wil je je direct aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in. Als we je aanmelding hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de details af te stemmen.